Повеќе за наградната игра
Направи сметка од 1.000 денари на некоја од бензинските станици на ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА

Испрати го бројот од фискалната сметка на 149 499* и очекувај да бидеш еден од многуте среќни добитници. Наградната игра трае од 1 октомври до 14 декември 2018 година. Извлекувањето на добитниците е секоја втора недела.

 

За сите други прашања и за подигнувањето на наградите јавете се на нашата инфолинија 3207 667 (работно време од 9 до 17.00 часот).

Зачувајте ја фискалната сметка до крајот на наградната игра.

 

Наградната игра трае од 01 октомври до 14 декември 2018 година.

*Цената на СМС е 5,9 денари со пресметан ДДВ.

Високо квалитетно синтетичко масло со различна градација, кое овозможува лесен ладен старт, нуди одлична заштита од абење и корозија во најтешките ...услови на работа и се препорачува за употреба во модерни турбо-полнети бензински и дизел мотори за патнички возила, микро-автобуси и лесни товарни возила.

Со технологијата на ниски SAPS помага да се намат штетните наслаги во филтрите за ситни честички (DPF) и го продолжува системот за третирање на издувни гасови.

Таблет Samsung Galaxy Tab A T280

QuadCore 1.3GHz / 1.5GB / 8GB / 7″ / Black / A5.1

Еленска крпа за автомобил.

Шампон и восок, 500мл.

Мулти сунѓер

Чистач на синтетика, 500мл.

Екстрем чистач за кабина мат ефект, 300мл.

Одмрзнувач на стакло 500 мл.

• EKTO Спорт (ЕУРОСУПЕР БС 98) – безоловен моторен бензин (согласно европскиот стандард – ЕN228)
• ЕКТО Плус (ЕУРОСУПЕР БС 95) – безоловен моторен ...бензин (согласно европскиот стандард – ЕN228)
• ЕКТО Дизел (ЕУРОДИЗЕЛ БС) – (согласно европски стандард ЕN590 – Еуро V)
• Течен нафтен гас (пропан-бутан)

ДОБИТНИЦИ
ГАЛЕРИЈА
Диме Ѓорѓиевски
Мартин Талески
Љупчо Каранфиловски
Ибрахим Барди
Албан Хасани
Александар Наумовски
Викторија Димовска
Мирослав Созданоски
Наташа Петкова
Нермин Нумановиќ